tisdag 28 juli 2009

ordet

Att känna, men aldrig få. Värker mer smärtsamt än ett infekterat sår.

ur en hjärnas tankar

Hej!

Idag är en sådan där dag då man vaknade sent, gick upp och placerade sin kropp under dusch munstycket, vred på kranen och vattnet började forsa ner över min heta kropp. Satte på kaffe och slog på datorn inte med våld utan på power knappen. Somnade tyvärr sent i går och det bäddar ju för en seg morgon. I dag består mitt liv av att söka jobb och tvätta. Gotlands flaggan fladdrar på trots att det blåste på en aning häromdagen. Mitt huvud känns underminerat av att inte ha en arbetsplats att gå till och att fortfarande efter 13 veckor inte fått besked från alfa-kassan om pengar. Så nästa månad känns lite jobbig då jag inte riktigt vet vart pengarna kommer ifrån. (man har ju rånat banker så länge jag känner till.) men det brukar ju inte gå så bra för de flesta, dock finns det ju fördelar och nackdelar. Man får tak över huvudet och man får mat och utbildning. Men ganska så lite rörelsefrihet om man säger så. Kanske Du som läser just det här har ett jobbförslag! Se mer på min hemmasida under CV www.marsu.se. Lev och njut, jag skulle nog aldrig råna en bank.

Är det en bil?




Jo du vilken farkost, man kan hyra den med eller utan förare. å fort går det.

måndag 27 juli 2009

Mindre bilbrand, Örebro län






Så var det dax att åka uten vända igän och detta fångades på linsen.

söndag 26 juli 2009

I morgon är det tre veckor sedan skallpellen skar i mig.

Ja! eller på mig! Nu börjar läkningen vara klar och alla stygnen vara borta. så snart kan man lete efter ett strösel. Solen skinner i dag och barnen är på gården och leker, lungnet infinner sig innan stormen tar vid. Lev, lär och njut.

torsdag 23 juli 2009

ojdå

Ja i dag på jobbet så kändes det verkligen som jökboet. DEt har vart en rolig dag med många skratt och funderingar kring personer på arbetsplatsen. sen har jag oxå en ny bekantskap som är trevlig.. kram och må gott därute.

lördag 18 juli 2009

n1

Ja! en ny era är på gång. lev och njut. leve israel

lördag 11 juli 2009

måndag 6 juli 2009

operation

I dag har jag opererat min snopp, för den som är intreserad så fins det bilder på ingreppet. Om någon nu skulle vilja sedet. lev och njut.